::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, November 11, 2008

Contest~yang mana 1?

Untuk makluman kowang terutama Lina kan (sajek nak bagi ko jeles ekekekek)
Keychain ni pemberian dari seorang bos yang kodokuit tek idong masin ekekek
Baru2 ni dia kursus kat Terengganu dan ini jek yang dia kasi untuk anak2 buah kesayangan dia... Adeh laaa taraf Kumpulan Sokongan III plak pe yang dia kasi anyway tima kasih la bos...
Cuba teka yang mana aku punye? hehehe

Eh! cop! cop!
Pe kata aku buat contest....
Selama ni aku cari idea nak buat contest..
Tingin gak bagi kowang pezen kan tapi tu la, nak ciplak yang kowangnye contest, tak best la plak kan so aku sorokla dulu ape yang aku nak cite tang keychain ni ek...
Aku nak suruh kowang teka yang mana aku punye...
Meh teka...teka..... hehehe
Oh!ya lupa! contest ni tutup pada hari ermmm selasa dah la ek.. 2hari jek aku kasi kowang teka... Mende senang takkan sampai berhari2 kan hehehe

[UPDATE!!!! Kowang!!! Cepat teka!!!! Lagi 15minit ni.....So apelagi, cepat teka....]

10 luvbites:

Suki Cida said...

coklat yang wau tu kot... alahhhh nak adiah!!!! kalau salah pun ena tukar dengan kawan ena!

Heheh tak ar cida rasa yang ganjil tu la kot...

CuTeMiUt78 said...

emm.. aku pun nak cuba teka ler.. klu tak silap yg bentuk selipar tu ke.. tak pun yg bentuk wau...

Ena said...

wehh teka satu jek la :p
jgn ngade2 nak teka banyak2 ek :P

Farazila said...

saya akan pilih love..hahahha..
x tahu sebab apa..coz yg lain2 dh cop..tinggal love je utk kak ena...

Ena said...

eh ye ke zila, ase banyak lagi tu..
cida ngan cute baru pilih dua hehehe

PerantauSepi1306 said...

hukaloh.. dah lepas ke nie.. tak kira nak teka gak.. yg gambo tapak kaki tu kan... sbb kalo bos marah2 leh pangggggg dia ngan tapak kaki tuh ;p

Ena said...

akak PS
adehhh wat org tergelak jek ngan jawapan dia tu...
sesuka ati ek..masalahnye dia bg kat ena so dia la trajang ena ek

Lina said...

ek eleh aku nak jeles... stakat dia bg key chain tu dah lah x dpt nak rasa kek lapis huwaaaaaaaa... aku malas nak teka coz aku kan seopis dgn ko nanti x adil lak kan...

~~ciklinn~~ said...

erm..linn pon nak cuba gak.....

yg selipar... sbb pada pandangan mataku sungguh cute,,,....

Ena said...

lina
better ko mintak kat bos ko kek lapis tu sbb dia pun p gak kan ekeke.. ko tau ke idak lina, bek ko teka gak lina.. kot2 ko dpt, ekekek

ciklinn..
selipar cute tp ena tak cute, tak guna jugak muahahaha