::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, November 5, 2008

Adehhhh

Sampai sudah aku nye blog tak elok...
Dah ikut dah petua Cute refresh banyak kali...
Aku bukan jek refresh tapi siap bagi makan buah fresh lagi tapi still kenot huhuhu
So terpaksala aku melayari internet di umah dengan seber ku yang slowly ini huhuhuhu
Kebetolan plak gambar2 aku kat putrajaya tu banyak dalam pc kat opis aku so leh tak aku dahulukan yang ade ngan aku ni then nanti cite kat putrajaya tu aku ganjakkan tarikh.. Leh kan..leh kan ekekekek

Cayangla kowanggg muaaaaaahhhhhhhh

2 luvbites:

cik KOpi said...

maaflah kak kopi mmg takleh nak membantu
takde pengalaman camni
memblogging pun baru 2-3 bulan

kak usaha tangga kejayaan

CuTeMiUt78 said...

heh..heh...heh.. ko ikut gak petua aku erk na.. agaknya memang line tenet yg sengal tu..