::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, November 7, 2008

TAG ke-9

adehhh sian TAG dr mzznana yang dah lama bersekong dalam blog ni yg aku tak publish lagik hehehe..
Ok nana, ni akak jawab ekkk
(Jawab di malam ari)

1. Sudah pukul berapa sekarang?
8.45 malam dah

2. Apa mood sekarang?
hmmm so far so gud, biasa jekk

3. Rasa hendak buat apa sekarang?
semangat nak memblogging cuz banyak bahan2 yang tertangguh disebabkan blog kat opis ampeh huhuhu

4. Kalau ada 'magic' sekarang rasa hendak buat apa?
*ting* *ting* aku nak wit yang banyak muahahaha

5. Rasa hendak tengok cerita apa sekarang?
citer antu baru yang kat TV3 tu ganti 'Kekasihku Seru' tu tp takut huhuhuhu

6. Keluarga sedang buat apa sekarang?
Anak2 aku tengah berlegar atas meja dan Abahnye melayan karenah anak2 nye hehehe

7. Apakah waktu makan sekarang?
Yup! Waktu makan tapi aku on diet ihiks..

8. Rasa hendak duduk bersama siapa sekarang?
malam jumaat ni bebs... ngehngehngeh 'B, jom tdo, ngantuk r ekekeke'

9. Dan Dia/Mereka sedang buat apa sekarang?
Dia? Mereka? sape tu weh? mak aku dah dalam bilik, Bibik tgk tv ekekek

10. Macam mana cuaca sekarang?
Cuaca yang tak panas dan tak sejuk..yang sedang2 ajer...

11. Kalau ada tunai sejuta di tangan sekarang, hendak buat apa?
Nak bayar utang dan nak bayar muka beli MPV ekekeke

12. Rasa hendak souvenir daripada siapa sekarang?
Nak dari kawan2 blogger aku leh hehehe nanti aku bgla kowang pezen gak..

13. Setelah menjawab beberapa soalan survey ni, apa mood sekarang?
adehhh banyak kena guna otak mende ni but mood still okey

14. Jadinya, sudah pukul berapa sekarang?
8.55malam.. mak aiii sploh minit jek aku menjawab ek ihiks

15.Akhir sekali, rasa hendak tag siapa sekarang?
hmmmm aku nak TAG

Mama Amie
selamat menjawab ek kowang ekekekeke

1 luvbites:

lie_nurulz said...

wah baru pasan namaku ada..
nnt line clear nurul wat ye akak ku sayang..