::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, November 3, 2008

Lawatan dlm Arkib

Wokeh... pas tayangan abis, kitaorang dibahagikan 2 group cuz senang sket wat lawatan... Takkan 80 org nak serbu satu floor kan, mau runtuh bangunan Arkib ni ekekek
So kitaowang dibahagikan mengikut bas yang kitaowang nek..
Bas kitaowang dinamakan Group A, wahhh bagus..bagus...

Dalam perjalanan ke tempat penyimpanan fail2, ade plak keta lama dijadikan pameran...
Snap jgn tak snap ekekeke

Di tingkat 7, leh nampak bangunan Arkib Negara tu...
Adehhh jauh gak kitaowang berjalan huhuhu

Cam Gedung Alamanda la plak ihiks..
Ni Gedung Arkib, tersimpannya fail2 penting sluruh negeri yang blom dimusnahkan

Kusyuk drang ni dengar taklimatkan...
Bagus...bagus...inilah salah satu contoh dak2 SUK bagus belaka hehehe

Adehhh sempat lagik adik aku kena kaco dek abang biras aku ni

Hmm unikkan stereng drang gerakkan kabinet2 ni..
Harusssssssss diutarakan ke bos aku ni..
Idakla semput nyawa aku nak menarik n menolak kabinet fail..
Mujur aku bukan kerani fail ahaks...

Ok Izad, pura2 carik fail..
Kononnye ko jumpa la fail tu hehehe
Rajinkan drang, siap letak dalam kotak lg..
Siap ade suhu bilik.. ade ekon.. adehhh bg aku fail2 dalam ni lebih beruntung dari aku yang dok bilik fail...ekon dah lama rosak huhuhuhuhu

Yang berkot itam tu adalah orang kuat Arkib yang bagi taklimat tang penyimpanan fail2 tapi aku dah lupa daaaa nama dia huhuhu
Tiga orang kuat SUK....



3 luvbites:

juelee said...

tak pernah p arkib negara lagi..1st time tengok niee

Suki Cida said...

kalau ada ekon rasanya satu opis tido kat bilik tu yek bila free... silap2 sanggup tido atas rak file... heheheh

Ena said...

juelee
ena pun pestaim gak..
igt tmptnye ekslusif tp upanye biasa jek

cida
bilik tu takle sebarangan org masuk so kami bertuah sbb dapat masuk ihikss