::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Sunday, November 2, 2008

Check-out

Pas bekpas trus kitaowang nek atas smula, packing2 barang n check out...
Yelaa, pas taklimat nanti trus balik, takkan nak p ke hotel smulakan...
Sblom balik tu kenala jadi model dalam lifkan ihiks..
Percubaan pertama cam tak jadik
Nak wat kali kedua dak tak sempat sebab orang masuk lif ekekekek

Jejaka2 yang tak kurang manisnye ekekeke

Oh ya! reception dan coffe house dia terletak di tingkat 3...
Se kenala bergilir2 tunggu lif yang ade 2 bijik tu je kan..
Wat plak ramai tol polis yang join skali berebut2 masuk dalam lif, adehla....

Dalam bas sempat lagik posing tu...
Adehh nampak ketembaman aku kan uhuks...

Tokang in-charge rombongan mak kiah ke Arkib Negara ni ekekeke



3 luvbites:

Lina said...

hehehe farina pun dah terjebak ke alam ambik2 gambo sendiri ni... cc aziz tu mmg pakar bab2 jd pemandu pelancong ni...

PerantauSepi1306 said...

ishh, ishh sakan meriah rombongan ena nie.. :D

Ena said...

Lina
farina tu lbh demand dr aku..
nampak jek aku nak snap, otomatik sengeh ekekke

PS
ekekek tapi jap jek, tak cukup huhuhu