::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, July 13, 2009

Aku dah bosan! Aku dah bosan!

Amboiiii tajuk n3 cam bosan sangat aku ni ek hehehe

Ekceli aku dah bosan biler dah sarat bebeno ni nak p ke opis..
Bukan pe, asik baju peknen tu le je yang dipakainye, dah takde baju len so amat membosankan..
Paling bosan jugak kalo kosi yang kiter duduk tu tak selesa ngan kiter (cheewaaahhhh tu nak request kosi baru r tu almaklumla kosi yang di opis baru ni memang btol2 tak slesa wooooo.... nak request yang baru takut org kata aku demand plak almaklumla baru krojekan so biarkan je la dulu...aku nak tengok pas aku banak nanti, kot2 ok ke.. kalo ok, aku tak request la yang baru tapi kalo still tak ok, aku slamber je nk request, dulikkk aku sebab montot aku yang sakitkan.. kang aku MC slalu kang padan muka... MC sebab sakit montot wakakakaka)

Ok..Ok....
balik cite asalnye ekk....
Ekceli aku nak btau kowang yangmana aku beli lagi baju peknen muahahaha
Ikutkan hubby aku, dia dah tak kasi sebab dah nak dekat dah due kan so rugila....
Tapi disebabkan aku slalu merungut kebosanan asik pakai baju tu ler jek... so dia pun layan la kehendak bini dia ni kan...
Tak banyak..2 pasang jek ekekeke...

Memula, meh layan muka aku yang sarat skang ni...
Makin tembam atau cam biasa?
hehehehehe
Oh ya! tudung tu pun baru beli ekekeke

Dan ini salah satu baju peknen yang aku pilih
ok tak? siap berkerawang lagi kan...
Tapi labuh yang amat.. mentang2 aku rendah huhuhu ahh dulikkk nak jugak!
psssssttttt bau tak?
bau tak pakaian baru?
beli petang semalam, pagi tu trus pakai wakakakaka
malas nak basuh2 ekekek dulikkkkk......

Ok Itu jek aku nak btau ihiks....

post signature

11 luvbites:

ninie said...

amboi ena kan main lagik berbaju baru.. kalo kite pon bosan asik pakai bajuyang sama jek... penah gak last preggy belik baju baru..hubby bsing.. wat derk jek....

neezareef said...

wah wah...ko suke ek pkai tudung corak?..msti kes ko mls iron kan..kan kan...sila wat pengakuan

RaFFLeSiA MeRaH said...

sori lame x menjengukk....dah besar dah baby awk yerr....x lame nak jenguk dunia dah rupanyer...apepun take care....

AkMa said...

emm..patut la dok bau baju baru jer pg ni..awk rupanye yg beli..hehheh

muka ena nampak berseri-seri larr..ape pehtua???

POSH76 said...

beb u r lucky...pregnant pun still cun gak....idak ler kembang bebenor...hehe

sweetfiza said...

fiza lg banyak pakai seluar je ena ...
baju labuh2 camtu ada 2-3 je ...
yg len2 semua seluar ...
tp ye la ..baju peknen ni mahai2 ...
nak beli bnyak2 rugi je ...

Mama Mya said...

salam.. berbau2 pakaian baru tue yg saya datang tumpang skodeng juga hihihi

watie
http://www.quefamili.com

Ayen said...

Cakap beli 2 helai tp mane selai lagi?...

<< s| tED| >> said...

wah!! dok tayang baju baru! ekekekkeke.. tp baj ni.. jap je pakai.. pas bersalin.. masuk lam almari tak kuo2 sehinggalah waktu tertentu tiba.. ekekekekke

Amna Faqiha said...

hehehe..wah..ena tambah lg koleksi baju preggy..x pe bleh simpan..x bais kannn hikhik

Ena Qaisya said...

ninie
ekeke tula pasai ninie.. aku siap ugut laki aku, kalo takmo beli, malas p keje muahahaha

neeza
pehal? ko igt pakai tdung corak takyah gosok ke? :P aku ske pakai bile kiter pakai baju plain, so nampak cantek kan kan kan ekekeke

rafflesia merah
thanx rafflesia..

akma
erk! pe PEHTUA? petaunye mesti senyum kamben slalu muahahaha

posh76
wahh ko ni perli ke ape ni.. ke nak suh aku banje puji2 ni :P

sweetfiza
fiza, ena keje gomenla syg.. kalo beli suar byk pun tarak guna sebab takle pakai kat opis huhuhu

mama mya
patutla idong kembang semacam jek.. bau ek ihiks..

Ayen
selai lagi tak tunjuk sebab tak pakai lg la syg.. bawak bersabo ek

tED|
ya btol tED|.. takpela.. kalo dh takde rejki, aku lelong je kat org ekkekeke

Amna
simpan untuk next baby.. cheeeeeeeeeewaaahhh verangan tu ekekkeke