::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, July 27, 2009

TAG ke-35

TAG ni gak aku cuwik dr blog owang muahahhaa
TAG2 kali ni sume aku kipnap, padan muka owang tu, sape suh tak TAG aku muahahaha

Ok, kali ni Tag Mengenai Anak

1- Anda sudah mempunyai berapa orang anak & nyatakan Girl or Boy?
Skang ni dah ade dua orang tapi pas 2minggu lagi, kalo masing2 selamat insyaAllah 3orang la anak aku..
Ikut Ibu dia la GEGIRL belaka


2- Bila perancangan anda untuk menambah anak?
Kalo la aku tak ikat kan, insyaAllah dalam masa 4..5tahun lagi kot ihiks

3- Nyatakan nama anak anda & ape makna nama anak anda dalam islam?
Si Kakak
Nur Farisya Nadhira
Nur - Cahaya
Farisya - Pengemudi mahir (Tp slalunye dia ikut Adik dia huhuhu)
Nadhira - Yang berseri/segar
Si Adik
Nur Faeiqah Nasuha
Nur - Cahaya
Faeiqah - Paling baik (baik sgt r tu huhuhu)
Nasuha - Suci murni
Si Baby
heppppppppp tu biar dulu.. kang kuar BOY kang, mulala terpaksa cam 'Ahmad Albab' ekekeke

4- Siapakah yang memberikan nama anak anda?
Ilham dan idea dari aku tapi atas persetujuan sama ngan hubby aku le..

5- Dari mana tercetus idea memberikan nama anak anda?
hehehe ekceli gabungan nama aku dan hubby... walaupun nama depan kitaorg start len tapi aku amik yang tengah2 iaitu FA........... NA.......... hehehe comei sket kan kan kan...

6- Sekiranya anda dikurniakan seorang lagi cahaya mata...apakah nama yang akan anda beri?
kompomla sama ngan nama kakak2 drang FA.........NA..........
nama memang dah ade tapi tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu


7- Bagi yang sudah mempunyai anak lebih dari seorang...nyatakan berapa jarak beza umur anak anda?
Jarak Kakak dan Adik dalam 2tahun, ni memang dah plan tapi yang ketiga ni rejki dari Allah...

8- Untuk kelahiran anak anda yang akan datang....anda nak girl @ boy? nyatakan sebabnyer?
Mestila nak boboy sebab aku dah ade dua2 gegirl tapi kalo dikurniakan gegirl gak, aku trima seadanya

9- Ape ciri2 persamaan anda & anak anda?
Garang wakakakaka aci gitew? ihiks...

Upload gambar anak anda untuk tontotan semua rakan blogger.


post signature

7 luvbites:

<< s| tED| >> said...

ekkekeke.. aku mmg x sesuai jawab Tag ni! ha ha ha

Farasela said...

ala....comelnyer...bagus tag pasal anak nie...psssttt...sy utang tag akak lg yek!sowie...

Mama Mya said...

salam.. best gak layan tag kan kan kan

atty's said...

kalo kuar laki kan..naya je ko kena kasi nama ahmad albab..tp okeh gak tuh ..hehehee..

neezareef said...

aku nk bg ko cukupkan tag smpai 50

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ahkak ku dengan gegeh nye melayan TAG

kekekekke

ima shhs said...

weh ena...aku hrp ko dpt baby boy rr ekk...