::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, July 28, 2009

TAG ke-36

Seperti biasa aku cilok TAG ni dari blog sum1 ihiks....
baik tak aku muahahhaa..
Tag kali ni mengenai Perapi Diri

ok cara membuatnye seperti berikut :-
Senaraikan barang2 perapi diri yg digunakan..

1- untuk rambut
Disebabkan hubby aku pakai syampu ni so taram jek la.. takyah 2..3 syampu kan ekekek...
Nak kata banyak kelumumur tu idak jugak tapi cam aku katakan tadi, taram jek la ekekeke

2- Untuk badan
Aku baru je pakai jenama ni sebab mak aku ajin pakai yang ni.. dah la wangi pastu banyak buih...
Selalunye dulu aku pakai sabun jek ihiks

3- Untuk cucian wanita..
Alahaiii kaburnye gambar...
Aku surf google pun takde
Aku snap pict ni dalam bilik ayaq, malas nak bawak kuar mende ni muahahaha
Pencuci wanita yang aku pakai jenama CAREFREE.. wangi n selesa wehh tapi tula, skang nak beli yang baru, dah takde jual.. pelik tolll..
Kowang penah tengok tak?

4- untuk muka

Pencuci muka aku pakai yang murah jek.. jenama Fair & Lovely.. Beli yg mahal2 tapi kerapu gak muka watpe kan so better beli yg murah jek ihiks..

5- untuk pelembab muka
Pelembab pun aku pakai jenama Fair & Lovely gak...
Sebelom ni (dolu2 kala la) aku pakai Oil Of Olay.. bile aku tuko jenama len pastu tuko balik smula ke jenama tu, trus jadi truk muka aku so aku try pakai Fair & Lovely ni, elok so aku truskan jek.. save bajet ihiks...

6- Untuk compact powder

Haa... compact powder ni adik cyg aku yang suggestkan..
Elok gak yang ni, lagi nampak kulit muka sekata dan liciinnn tapi biasala, aku ni kulit berminyak still nampak berminyak gak huhuhu

7- Untuk Bibir
Dari dulu hingga kini memang pakai jenama AVON jek..
Aritu try beli jenama Nutri Metics, mak aiiii abis bibir aku bergerutu n luka..

8- Untuk wangian
One Drop ni aku baru stat.. baru tak baru la, dah nak abis sekotak..
Selama ni beli pewangi pe ek..adeh lupa la namanye...
Ok gak One Drop ni sebab pelbagai bau kan so idakla asik bau yg tu je kan.. Harga pun murah..
Tu nak jadi dealer, leh cari wit lebih sket kan ekekeke

9- Untuk lain2
Biasala, kalo aku mekap tak sah kalo takde Eyeliner, Lipliner dan Browliner..
Seperti biasa sume jenama AVON la..

Ermmmm aku nak TAG org leh?
aku ase aku nak TAG
http://neezareef.blogspot.com
http://attyfir.blogspot.com
http://myqza.blogspot.com
http://posh76.blogspot.com
http://haizdar.blogspot.com
http://farasela.blogspot.com

hehehe aku TAG kowang sebab kowang rajinnnn komen aku ihiks...

post signature

5 luvbites:

ima shhs said...

still menge'tag' ekk

Farasela said...

hahahaha...kene tag lg...tag yg ari tu pon utang lg...xpe2...slow2...sy try jwb...b4 weekend...bos department sy pon cuti 2 hari nanti, time tu sy nk membyr tag2....hehehehe...

RaFFLeSiA MeRaH said...

amboiiii...sakan akak kita ni melawa yerrrr......pas bersalin mesti vogue....

Mama Mya said...

salam..

demam tag yer hihihi.. canggih tag nie :) samalaa syampoo kita tue

neezareef said...

tengok..namaku teratas...
seb aku suke tag ni sbb aku lom penah buat..
makanye aku kena peram dulu arr sbb aku tgh byk peram tag nih...siap nnti bederet2 tag aku publish