::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, July 2, 2009

Bersama adik2 cayang

Ekceli perancangan banjer makan pizza ni sblom aku bertuko tapi disebabkan masa tidak mengizinkan n kebetolan plak adik cayang aku ade sini sebab kusus so kitaorang plan mengejut jadikan arini ari makan pizza nyumnyumnyum...
aku tak kisah pun bile2 janji kenyang muahahaha

niela adik2 cayang aku....
sorang molot tak henti2 bercite dan sorang lagi depan org control macho ekekeke
windunye kenangan bersama kalian..
dimana kiter bergelak tawa bersama dan mengutuk owang ekekeke
siyes! aku tak sangka kita dapat berkumpul kembali n moga pasni kita masih leh berkumpul camni tapi abang, takyahla control macho camtu, jadi diri sendiri la bro...
tak besttt r ko camtu hahaha tapi jangan plak ko wat sakit 'beruk' ko tu, takut aku dibuatnye hahahaha

nie jugak adik cayang aku yang sudi banjer aku makan..
Skejap jek ngan dia dalam 4bulan pastu aku bertukar..
dengar cite dia pun nak bertukar jugak hehehhe
anyway thanx Yus sebab sudi banjer kak ena..Jangan nakal2 ngan orang sbelah tu tau..
takyah cuit2 sket, nanti menjadi2 plak...
jangan ikut sifat 'beruk' abang tu, bahye hahahaha
anyway jaga diri ye dik...

arghhhhh windu kowang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

apa yang kami makan heheheh..
eh pizza ade cuma tak snap jek sebab masing2 kedarah pizza cam kebulur sangat alik2 tak abis pun..
Aku leh je abiskan tapi segan r sebab tukang banjer pun dah benti makan so takkan la aku masih nak makan kan.. malu...maluuu
memang tapau pe yang tak abis cuma aku pk kalo aku bawak balik, aku nak makan katne.. Gpun sejuk2 tak best so aku suh la adik cayang aku yang bawak balik..

Anyway thanx ye.. pasni kalo de peluang lagi, kiter berkumpul n gelak tawa camni ek..
Dan Yus, jangan terpegun n control macho ngan Fiena tu..
Dia memang camtu, slamber n banyak celoteh tapi still maintain cute hahahaha
Truja ka? .....................hak bos JBA tu muahahahaha


post signature

5 luvbites:

<< s| tED| >> said...

ekekekekek..
Malu berpada ek?
aku dulu pun pernahs ekali jek tgk org men futsal!! kelakar! lebih gurau senda dr bermain.
dan futsal ni selalu nya org main malam or tgh mala. Kenapa ek? Ada petua ke? atau ada pantang lara! ekekekeek

<< s| tED| >> said...

ehm ehem.. kem salam kat adik cayamm ko tu ek? ekekeekekek!! Aku rasa cam nak jdi adik cayam ko gaklah! ekekekekeek!

Ena Qaisya said...

tED|
ko silap komen ke tp takpe, aku jawab gak ihiks... bab petua n pantang lara futsal ni, aku tak spotcek lg, nnt aku cek utk ko ek ekekeke

tED|
skali lg wat ko...
adik cayam yg mana ko nak suh aku kim salam ni? yg tantek, yg tiut or yg entem? ihiks....

atty's said...

murah rejeki ena..ade org banjer pizza..

POSH76 said...

sweet adik pompuan ko..that hensem guy tu aku ingat ur mr rite...hehe