::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, July 22, 2009

Gunting Rambut

Weekend kitaorang takde plan best pon almaklumla aku tengah sarat skang.. Kebanyakan plan ade had sket sebab aku tak larat nak berjalan kan so stakat plan dok dalam keta bole la hehehe...
Memula p kenduri kat umah kawan aku.. malas nak snap pict hehehe
pastu ke town teman Abah p gunting rambut
Aksi2 anak dara aku yang tak reti dok diam...
Alahaaaiii yang oii... kowang tu pompuan, bukan laki weh...
jaga tatatertib skett, camne nak buat menantu ni ihiks...

Memula aku dokd alamketa, dek kerana tak tahan berpanas dalam keta, sms hubby tanye dalam kedai tu ade ekon tak.. bile anak2 aku jemput suh dok dalam, trus aku p..alhamdulillahhhhh sejuuukkkkkkkkkk...

Orang tak bape ramai tapi disebabkan tokang gunting cuma sorang, tu yang jadi lama bebeno tu...

Disebabkan kebosanan kerana terlalu lama menunggu akhirnye kami sepakat membuat contest...
contest pe?.........................................
Contest IDONG SAPE PALING BESAR DAN KEMBANG
wakakakakka
acah jekk!!!!
kowang leh jawab tapi jangan nagde2 nak tuntut pezen ek... :P

nak masuk contest pasangan lomantik la..
Sape yang buat ek, lupa plak dah aku..
bolat tak prot aku? hehehehe
tak larat dah wehhhhh
snap! snap! snap!
Adik ske landing atas baby malas ske ciom baby..
Tapi yang tak laratnye, sume peralatan baby maupun baju baby, sume dia nak try dulu aduhaiiii
kes naya camni huhuhuhu

akhirnye turn hubby aku dah sampaii
ishh!! takut plak aku tgk, cam doc bedah plak si tokang gunting rambut tu ihiks...

Sampai terpejam2 mata hubby aku dibuatnye...
Pasni kitaorang p mana ek..
balik kotttt hehehe lupa plak...


post signature

7 luvbites:

<< s| tED| >> said...

ha ha ha.. x menahan aku tgk gambarmu yg nak masuk contest pasangan lomentik itu...

Lina said...

ni kedai gunting rambut kat stadium tu kan... org lelaki mmg suke gunting rambut kat situ ek... krol pun gunting kat situ

sweetfiza said...

besar gak yer perut ena ...
hehehe...
barang baby yg fiza beli semua kena nyorokkan ...
klu x mmg si farisha tu nak cuba pun....naya tulll...

jalilah_jy said...

alaa cayang adek akak ni ..besauuu nye peroiiittt... kuat makan tolat la niii..muka nampak manisssss macam tolat..sah anak pompuan sbb muka nampak manissss...muah muah
kah kah lubang idung adek jantgan aku laa yg besauuuu kah kah...
tergelak besau akak tgok posting ni hihi..semoga ena selamat dan sejahtera...amin

MAMADANISH78 said...

hahhahhaaaa....romantik sungguh!!

Farasela said...

bolat perutnyer...bagus contest tu yek...hehehe...msk le contest gambar romantik tu...bleh je guna gambar yg ada tu...naper hubby x potong rambut pas dpt baby?botak nazar ke...hehehe...hubby sy wat 2 2 anak camtu...syukur selamat...

Ena Qaisya said...

tED|
tak tahan.. ko teruja ka wakakaak

Lina
oh kerol slalu gunting kat situ ek..encem bro yg gunting tu kan muahahaha

sweetfiza
tula pasai, yg adik ni sume mende nk try, siap puting bb pun dia nk try huh'

jalilah
manis ye kak hehehe..adik akk ni mmg manis slalu ihiks

mama D
lomantik ek hehehe

farasela
takmo la dik..hodoh bebeno rupa hubby akk nnt ekekeke