::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, July 28, 2009

Makan KFC

haaa tu ngeluh lagi la tu aku wat n3 makan ek...
nak wat camne.. dah nak dekat bersalin ni, lagi la kerap n3 makan aku letak ekekek sebab nanti dah pantang 2bulan kan...
ekceli tang makan KFC ni bukan aku yang request tapi anak2 aku..
Si Kakak slalu ngat bertanya bile gaji kitaorang nak kuar, bila aku tanye kenapanye.. dia kata la nak p Giant, nak makan KFC n beli buku... Sian la plak..
So 1st gaji trus la bawak dia p sini..
Selama ni tak penah bertanye pun, tu ade la mende nye dia nak tu
Pucatkan muka aku...
Masa ni aku dan Adik tunggu Abah dan Kakak order KFC

Pelik tak snack plate aku?
Cuba tengok btol2...
Coleslow banyak giler....
Ekceli aku tak sentuh langsung coleslow tu sbb aku kan tak ske sayo..
Tu hasil coleslow dr pinggan aku dan Kakak..
Selalu camtu la, mintak pinggan lbh satu utk letak coleslow tu dan disebabkan pinggan aku Adik dah sebat, terpaksala aku letak ayam2 aku tu dalam pinggan coleslow tu huhuhu

Ya mmg btol!!! Kakak satu set snack plate.. Dia memang makan banyak.. Kekadang tak cukup yg dia, dia nak yang kitaorang... Tu pasai jangan skali2 btau dia dah kurus sebab dia pasti akan makan banyak smula huhuhu

Masa tu ramai giler owang almaklumla baru dapat gaji kan...
Yang pasti, ramai jugak orang2 peknen tu, segan plak aku muahahaha

Pas makan KFC, p la beli buku utk Kakak plak..
Slalu kalo p Giant, tak sah kalo tak belikan dia buku sebab kat situ murah2 jek ihiks...


post signature


7 luvbites:

yginsaf4 said...

sampai menjilat jari tewww.. ehehe

<< s| tED| >> said...

uwaaaaa... lama tak makan kepsi.. isk is isk.. ngidam dah ni.. ini x boleh jadi..

Farasela said...

mkn kfc gak ye...sy ari nie baru nk wat n3 mkn kfc gak...ahad lps...maklum le, jln2 mmg pastu senang cari fast food jer...lgpon hubby yg dah bergaji...sy lom gaji lg...hehehehe...

miela77 said...

sedapnya, nak sikit...

tak tau ena da vote ke blum... tapi klu blum boleh vote daku di http://sereniety.blogspot.com/2009/07/vote-now-breastfeeding-photo-contest.html klik no. BPC 024

ninie said...

wah ena makan kat kfc.. mmg lah ek bila dah nak dekat deliver kita misti nak makan mcm2 kan... hehehe... tapi mmg lah kalo makan kfc ni anak2 la yg salu request, kalo leh tiap2 hari nak.. pengsan mak pak nye...hehehe

[yAN!e][pUTraJAya] said...

nak makaroni chikenroni....

(T_T)

ima shhs said...

masa org tgh ramai kat kfc tuh aku lalu dpn tuh rr... tak jd nak masuk sal ramai sgt org...kalo tak dh tentu terserempak ngan ko ekk..kekeke...