::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, July 16, 2009

Hepi Besday Dila

Ceh! cam la aku wish tuan punye nak tengok blog aku kan.. tapi takpe atleast aku leh kongsi ngan kowang pe yang berlaku di sekeliling aku kan....
Sejak dok kat opis baru, gambo aku takle nak snap, sebab pe? sebab maluuuuuuuuuu ekekeke..

Tukang wat suprise n bawak kek...

epi besday 2 u...
epi besday 2 u...
epi besday 2 Dila...
epi besday 2 u...
~moga panjang umo dan dimurahkan rejki ye Dila

Tokang baca doa...
Doanye ringkas tapi padat ihiks..

Jemput makan..
Aku makan banyak gak..
depan owang makan sepotong kek je tapi blakang drang pas secebis..secebis kek tu aku makan muahahaha
kek coklat biasa jek tapi my peberet kan so haruuuusssss makan banyak ihiks...
burrrrrpppppppppp alhamdulillah...


post signature


4 luvbites:

sweetfiza said...

secebis punya secebis..
leh jadi setengah kek tu ...
heheheh....

Farasela said...

bagus celebrate b'day utk office mate...kat cn payah le...perkauman kuat...besdey gurl tu pakai uniform apa?

POSH76 said...

ko ni keje kat kantor pulisi ker...hehe...hepi bday to bday girl tu yer...hehe

ninie said...

wah hepi besday... sedap tu kek coklat.. fav tu... akak guard ke cik dila nih...