::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, July 20, 2009

Mama Uzma Giveaway

UPDATE

Hmmmm aku dah jenguk blog Mama Uzma
Dan aku dah dapat no cabutan aku iaitu
006
tapi aku taktau pe fungsinye antara suh kowang mengundi ataupun memang aku dapat pezen tu tapi atas no yang dipilih oleh Mama Uzma sendiri...
So kowang leh skodeng disini yee
http://bigboy-uzma.blogspot.com/2009/07/no-cabutan.html


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ekceli aku dapat contest ni bila skodeng page Sweetfiza..
disebabkan aku peknen, aku harusss masuk contest ni.. dah la masa contest ibu peknen tu aku tak sempat nak join.. rugi woooooooooooo huhuhu.. harap2 ade rejki baby aku yang ni ihiks..
so harus jugak aku menepek di blog aku n3
Mama Uzma ni sebab tu syarat2nye so sesape yang peknen tu leh la join skali hehehehe



Hari ni TERBUKA hati nak bg hadiah kat kengkawan.....
TAPIiii...................KHAS
untuk ibu/mama/mommy/mak yg tgh sarat mengandung sahaja....
HADIAH untuk baby boy & girl....
No akan di beri..bila TARIKH DITUTUP...No akan dicabut dan No YG naik TU LAH yg akan menerima HADIAH tu....

mcm biasa mesti la ada syaratnya..
1. Add blog MamA_Uzma di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER Mama_Uzma
2. upload GAMBAR letakkan disidebar kiri blog anda
3. Tinggalkan KOMEN DI ENTRY ni....
No cabutan akan di beritahu...

TARIKH TUTUP : 22hb Julai 2009 jam 5ptg....


Okey Mama Uzma... sume syarat2 telah dibuat...


post signature

12 luvbites:

~~ciklinn~~ said...

gud luck mak buyung.....

messyremo said...

semoga berjaya..hehe

cm best lak de kontez utk ibu2 mengandung~~

atie said...

good luck ena, moga2 rezeki anak kan....em gegirl ke????

myle@my said...

gud luck kak ena...
hehehe...
cam bess jew contest camni...
ohh..taun depan ade lg x?
hahaha
;D

Farasela said...

moga berjaya!

Anie said...

good luck

mama double A said...

lo... yg sarat jek... klu perut mmg kecit smpai nak bsalin guana hehe

UnGu VioLet said...

tak sabar nak tgk baby akak tau!!

[yAN!e][pUTraJAya] said...

sungguh comey....

ikiqzana said...

harap2 ena berjaya. k

achee_b165 said...

wahh... sonok tuh, teringgin lak rasa..ikiki

~p-na mama oja~

Mama Mya said...

semoga berjaya!!