::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, July 30, 2009

Mithalinye dia...

Masa aku p Giant borong susu2 anak2 aku kan...
Aku ternampak seorang Ibu sedang sarat mengandung menyuap nasi buat anak2 dia yang sedang bermain keta gerak tu ha...

Mak aiiii mithalinye dia....
Bini saper la tu ek...
Dalam sarat2 tu rajin menyuap anak2 nasi...
Kalo kowang buat camtu gak ke atau kowang arahkan anak2 kowang makan jek kat meja?

bagusnye lahai kan...
sape la si Ibu tu kan...

eh! eh! aku la wakakakaka
puji aku lebih2 oiiiiiiiiiii
wakakakak aduhaiii buang tabiat dah aku ni..
Gambar2 ni aku cuwik dari blog
owang ni..
Disebabkan kata2 di blog dia tak menerujakan langsung so aku cuwik n letak plak di blog aku..
aci gitew? wakaka dulikkkkkkkkkkkk

motif aku jadi mithali (ade gak motif ek kalo nk jadi mithali ekekeke)
ekceli anak2 aku order nasi ayam tapi sebok nak men..
So nak taknak sblom drang wat pembaziran, bek aku suap je drang sesambil aku pun makan nasi lemak aku yang kat atas meja tu..
Memang letih sket la dok ulang alik ulang alik tapi demi anak2 ku tercinta, aku sanggup cheewahhhh ayat tak hengat


post signature

5 luvbites:

ima shhs said...

adoii aiii.....tabik springggg...!!

Farasela said...

mmg mithali le...dah tgh sarat pon leh lg wat camtu...seorg ibu yg baek!!!

<< s| tED| >> said...

sapa lagi kalau bukan didir sendiri nak bg pujian.. kekekeke cayalah...

neezareef said...

mujur x tesyekik kot2 kete tu terlaju jlnnye..kekekeke

Lina said...

ni lg satu sggup tu amik dr blog laki nak puji diri sendiri mmg x bole blah hahahaha