::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, July 2, 2009

Borong susu

Meh kiter borong susu wehhh..
Aku ske sangat kalo time susu murah ni, memang tunggu2 sangat tapi yang menyampahnye, slalu drang wat limit...
Mujur drang limitkan 3, kalo drang limitkan satu sorang, ha kan ke naya..
Mau aku beratur berkali2 kat kaunter tu..
Seperti biasa GIANT r slalu wat harga SALE tu..
Kali ni harga susu2 ni RM16.99, so murahkan.. kalo idak standard harga susu ni ade yang cecah sampai RM22 tau.. So pe lagi, aku ngan hubby sama2 borong 3 bungkus sowang le...
Kalo anak2 aku dah beso, kompom aku suh drang bratur lagi amik lagi 3bungkus muahahaha

Erm nak tanye pendapat kowang r...
Kakak dah umo 6tahun kan so untuk 6..7tahun ke atas, susu pe yang elok untuk diminum ek..
Sebab Dutch Lady ni kan sampai 6tahun je kan..
So takkan 7thn dia still minum yang ni jugak?
sape2 tau, plsssssssssssssss btau aku ek....


post signature

4 luvbites:

neezareef said...

wah mek ena borong susu
alah klo dia bubuh limit ko suh anak ko pgg sorang 3 abis cter..keekkee

pstt..lama aku bau dpt msk sini..cuti la katakan...

pasal layanan aku masa deliver..ptt la weh aku byo...klu diorg x layan mau aku sue blk..huhu

Farasela said...

manyak nyer...kak...x taruk n3 birthday party ke?hehehe....

~~ciklinn~~ said...

eh mek murahh tu.... sebabik jauh kat sana..kalu dekat dah aku serbu gak... hahahhahaahha

aku lak selalu gak buat keje camtu.. laki bini beratur asing2.. hahhahaha

POSH76 said...

borong jgn tak borong.....jimat beb