::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, July 7, 2009

Potong Kek + Tiup Lilin

MasyaAllah... MasyaAllah....
Sudah lama ana tidak dapat memblogging..
oppssss bukan memblogging tapi mengentry bukan men polis sentri ek....
alkisahnya ana punya blog tidak bole auto publish, ana pun tarak tau kenapa ana disabotaj sebegini...
namun ana kuatkan semangat nak mengentry kan jugak entry2 yang teramat banyak tertunggaknye tapi ana mengalami nasib malang sekali lagi dimana ana tarak bole mengupload gambar2..
ana kepelikan.....kepelikannnnn...
puas dah ana membaiki...mempomen...cuma tak meromen jek..tp tu pastinye hubby ana yg dapat whopppssssssssss tetiba kesitu plakkkk ekekekeke
dan akhirnye ana mendapat jawapannye setelah sekian lamaaaaaaaaaa
ana kena ubah size gambar2 tu rupanye almaklumla ade yg snap pakai kamera besar sgt gamaknye saiz tapi yang snap pakai henpon, ok jek...
ampehhh jekkkk.. bikin ana marah tapi ana tak lupa blogwalking ke blog2 ente sume tau cuma takde mood jek nak komen..sowy ekkkkk
so layanla entry2 ana yg bukan ajer basi tapi dah bole jadi khazanah kat muzium lagik ihiks....

wokeh... kini tibala masanye time tiup lilin...
mesti pelikkan, nape ade 4orang ni jek...

sebabnyeeeee..........................
anak2 aku malu banget sehhh tiup lilin depan orang so mujurla ade kazen dia 2 orang ni..
kalo idak memang kompom tak tiup langsung....

so aper lagi.... kiter nyanyi berlima dan Kakak dan Adik tiup lilin ye sayang..
Cepat sket tau.. jap lagi kawan2 datanggg

Dalam pada tu pun Kakak masih malu2 tapi Adik macam dah tak sabar dah nak tiup heheheh

Disebabkan besday Adik aritu so Adik layak dapat potong kek ihiks...
ekceli Adik nampak excited sebab kek Minnie..kek kesukaannye... tu yang dia truja banget tuuu


layan video tiup lilin ni ek tapi abaikan sore yang paling kuat dan merdu itew ek ihiks....


post signature


5 luvbites:

atty's said...

kakak ngn adik..pemalu cam mak nya..
lepas tu na..okeh ke idak auto publishnya ..kalo ok..aku nak tau camno ko buek..

neezareef said...

jujur nya anak ko nih x mo tiup lilin dpn kwn2...rugi2..sok ko beso msti ko nyesal..ekkekeke

<< s| tED| >> said...

ekekekke.. malu-malu kucing nak potong kek.. org yg tunggu dah x sabo2 ..ekekeeke

POSH76 said...

sedondon kaler purple kaler tu...hehehe ...hepi bday to ur daughter...so cute...cam mummy gak...

Farasela said...

malu lak anak2 akak nk tiup lilin...bkn bebudak suker ke?lawa tul kek tu...comel..