::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, July 15, 2009

Contest RUMAHKU SYURGAKU

Akhir2 ni taktau nape aku rajin bebeno masuk contest..
Walaupun tau aku takde luck tapi saje2 jek nak masuk, okla kan...
Kali ni aku masuk contest
Mama D plak tang RUMAHKU SYURGAKU...
Cara2 dan syarat2nye....

1. Korang mesti dah jadi followers
http://www.mamadanish78.blogspot.com/
oh yang ni aku dah jadi awal2 dah hehehe

2. Makesure dlm bloglist/blog roll korang ade link mamadanish78,
pastu...uploadkan banner contest kat sidebar blog anda.
ok..ok... nanti aku buat

3. Join contest yg mamaD namakan 'CONTEST RUMAHKU SYURGAKU'
ok ni udah

Kaedahnya..
1. Buat satu entry dlm blog masing2..
Snapkan sudut yg paling BURUK!!!

ha nila sudut aku yang paling BURUK!!!!

2. Sertakan sekali dalam entry tu..

**Nama korang :
Nama aku ENA QAISYA ihiks..

dan area tmpat korang tinggal.
dan aku tinggal di Kuantan, (takyahla btau alamat umah kan..malu wooooooo ekekeke)

**siapa yg buat sudut tu jadi seburuk itu??:
ekekeke aku le yang buat camtu..
Dah banyak kali dah kemas alik2 sepah balik muahahaha

**Apa cerita disebalik sudut buruk tu...?:
ekceli tu kotak2 baju lama dan mende2 yang aku sayang nak buang..
Umah 2 tingkat so tak segan ngat orang datang sebab orang tak tau pe yang ade kat tingkat 2 tu kan ekekeke..
ade stor di bawah tapi sudut ni untuk kegunaan aku kot2 aku nak pakai pape kan, senang jek cari.. aci tak gitew? ihiks...

4. PERINGATAN :
Pastikan hanya satu gambar sahaja tuk satu penyertaan,
okey! KOMPOM dah gambo yang ni sebab sudut ni jek yang paling buruk ekekke

5. Dalam entry itu pastikan anda link kan ke mamadanish78 ..
erk! link camne tu?
adehhh bengapnye akuuuuuuuuuu

6.Bila dah siap..tinggalkan komen di entry ini.
oooo pas siap komen kat ko ek.. ok..ok nnt aku komen ihiks

Tarikh tutup penyertaan :
1hb julai 2009 hingga 15hb Julai 2009.

Alhamdulillah..dah siap walaupun aku pun agak blur..
tu pasai aku malas nak masuk contest2 ni sebab aku ni bengap sket ekekeke


post signature

11 luvbites:

neezareef said...

weh buruknye weh..leh menang..

ninie said...

rajin ena masuk contest.. kita nak masuk...tapi cam segan lak nak tunjuk sudut terburuk....hhehehehe...

<< s| tED| >> said...

ha ha ha ha!! Ape lah taip bengap2 lak.. isk isk isk.. ekekekeke

tgk tu.. dah siap pun masuk contest!! Caiyooo!! Caiyoo!! ekekekeke..

POSH76 said...

aku wish ko menang yek......hehe..kalu aku masuk kang menang lak...wakakak...

messyremo said...

byk masuk kontess ni kak...

ade peluang besar nih..hehe

yginsaf4 said...

kalo menang contest dapat kete mercedes lagi sonok kannns.. ehehe, tau xper.. n salammm akak ena itteww

mamadanish78 said...

ok ena..mamaD dah terjah dah sudut buruk ena tu...ekekekee...ganazzz..tunggu keputusan yeee.:)

[yAN!e][pUTraJAya] said...

all da best kak..
cayok2....lalalalla

chamizah said...

Ena, thnks sbb sudi jengok2 blog cha..& tengkiu again sbb sudi bkawan ngan cha..cha pon dpt link blog ena dr blog cik linn..hehehe..nak menambah kawan dr mane2 jer..lg best klu golongan kaum2 ibu gaks..hehehe..Ha, psl mee goreng 'superman'tu, sbb care cha masak ari tu cepat & laju cam superman..hubby cha klu tgk cha wat kje terlalu laju, dia kate "wah..cam superman la..kekeke.." tu yg gelr name mee gorg superman

atty's said...

gud luck ena...ko camne..lama aku tk dgr kabar..dah le aku skrg bz skit..ngn maslah negara weh..jaga diri ye na.

Farasela said...

nie biasa le...kat umah mak sy pun berlambak camtu....