::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, July 29, 2009

Siap packing!

Tadaaaaaaaaaaaaa
Akhirnye barang2 baby yang aku nak packing tu udah siap bukkk....
Rasa lega sket sebab selama ni asik tertangguh2..
Memang aku leh wat last minit tapi aku takut pape yang jadik kan so tak salah aku wat awal2...
Nampak cam banyak kan, sebabnye... orang yang kena caesarean ni selalunye dok spital kena 3ari itupun kalo baby tak kena kunen la...
Tu pasai aku packing banyak sket...
Hmmm tinggal beg pakaian aku je yang lom di packing...
Aiiii tak sabo rasanye. wat plak bile tengok anak2 kawan aku dah lahir.. aduhaiii cute giler ngan pp tembamnye uhuks... Moga baby nanti takdela kena kunen dan tembam ngehngehngeh...

post signature

8 luvbites:

neezareef said...

dah packing senang...dulu aku anak 1st mcm2 isi dlm bag tp 2nd baby aku isi baju je sbb lain2 semer spital dah bg

atty's said...

lawa ar beg pink tu na..

ima shhs said...

bagus2...dah siap packing...mmg kalo ceaser kene duk 3 ari kat spital...huhuhu...

Ena Qaisya said...

neeza
ko banak spital swasta ek za.. aku tgk best jek layanannye...

atty
lawo ek atty? tp kalo kuar jantan, aku taktau r nak sorok mana beg tu muahaha

Farasela said...

dah packing kan senang...pink color gitu...suker2...xcited baby gurl again...mmg lawa beg tu...tp kalo boy, apa salahnyer...guna waktu kecik2...dah bsr baru pakai blue...

Lina said...

aku pun br siap packing beg baby, beg aku x lagi... pas tu nak packing brg2 nak bw ke umah mak lg ms pantang

MaMaMiE said...

Salam na,

elok benar ler packing awal, sok tinggal angkat jek, lagi baik standby lam keta. Ena sizer ke? Akak doakan semoga selamat semuanya ye. Banyakkan zikir. Take good care na.

ღ lie _nurulz ღ said...

alala,bb girl beg pun pink ye..
nurul pun belum pack pape lagi ke..
mmg suka buat keje last minit..heee