::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, July 24, 2009

Alhamdulillah

STICKY MODE

Alhamdulillah...
syukran..syukran...
Rezeki baby gamaknye dan akhirnye aku menjadi pemenang kepada contest yang dianjurkan oleh
Mama D...

Hasil kesungguhan aku menerjah ke blog2 kowang suh mengundi aku (eee tak maluuu..biar r ihikss)... dan susah payah kowang datang menjengah ke blog aku dan
Mama D untuk mengundi aku... akhirnye aku menjadi pemenangnye dan untuk menyempurnakan janji2 aku pada kalian, nama2 yang dipanggil sila kehadapan ye ihiks...

Ok..Ok.. siyes ni :-
Nama2 link yang terpampang di n3 aku ni, sila dengan susah payahnye ke email aku
qaisya06@yahoo.com
untuk emailkan address serta no tepon kowang ye untuk mendapatkan hadiah yang dijanjikan.. Untuk makluman kowang, adiah untuk kowang tidakla semahal mana dan sebesar mana..
Rasa2 besar kuman lagi kot dari adiah aku ni ekekeke..
yang penting, aku ikhlas bagi kat kowang dan aku hargai setiap kesusahan kowang serta aku nak kowang berkongsi kejayaan aku kerana tanpa kowang yang mengundi, aku takkan menjadi pemenang...
So sape rasa nak cepat dapat adiahnye, sila emailkan cepat ye.. Kalo bole dalam minggu ni jugak aku nak pos untuk 28 orang yang undi aku tu.. tak perlu la aku nak pos sket2 kan...
Sila emailkan sebelom 24hb Julai 2009
(vavava nak dapat pezen pun kena ade tarikh tutup gak ke ekekeke)

So nama2 link yang tercalon adalahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

1.
http://myqza.blogspot.com/
2.
http://attyfir.blogspot.com/
3.
http://adlin2008.blogspot.com/
4.
http://ciklinn.blogspot.com/
5.
http://neezareef.blogspot.com/
6.
http://yanieputrajaya.blogspot.com/
7.
http://posh76.blogspot.com/
8.
http://ima-shhs.blogspot.com/
9.
http://farasela.blogspot.com/
10.
http://nazreenlove.blogspot.com
11. http://mamatisya.blogspot.com
12. http://akupunyercerita.blogspot.com
13. http://chamizah.blogspot.com
14. http://myleamy.blogspot.com
15. http://messyremo.blogspot.com
16. http://mohdhazairi.blogspot.com
17. http://superstarsuri.blogspot.com
18. http://haizdar.blogspot.com
19. http://zue-oklatu.blogspot.com
20. http://mayaqarmyla.blogspot.com
21. http://mamamie08.blogspot.com
22. http://hasnahmusa.blogspot.com
23. http://asyareena.blogspot.com
24. http://tuyaluveeri.blogspot.com
25. http://sweetfiza.blogspot.com
26. http://ayenmuda.blogspot.com
27. http://anggerikrimba78.blogspot.com
28. http://akuyangkaupanggilsayang.blogspot.com

sesiapa yang lambat emailkan, aku sedekahkan pezen kowang tu kat anak2 yatim ek ekekeke tapi harap2 kowang emailkanla segera kan kan kan.. nanti tak berkat idop aku huhuhu

anyway thanx again k kowang....


post signature

24 luvbites:

achee_b165 said...

wah.. ramai nya dapat adiah.. beh tuhh..

~p-na mama oja~

POSH76 said...

dgn muka selambanyer aku dah email kat ko segala maklumat ko perlukan...hehe...tak sia2 aku afundi ko...hehe...

lupa nak CONGRATE...apa hadiahnyer...mesti ko bungolow sbijik kan...aku tngk senyum sampai ker tinger...hehe..mmg rezeki baby...

psst kalu mau aku afundi kasik tau yer..hehe

<< s| tED| >> said...

nama aku 1st... ye ye..
x pe ena.. aku undi ko bkn sbb ko kempen ke ape.. dah gambo yg ko amek tu memang sesuai tok kategori tu..

kalau ko nak bg present.. aku hadiahkan semula kepada anak-anak kau!!

tahniah!!

Lina said...

lorrr dah menang ker... baru je nak undi hehehe... anyway tahniah la ek sorilar aku x smpat nak undi ko sbb aku x perasan tarikh tutupnya lgpun aku bengang dgn internet kat opis ni jap ok jap x ok...

neezareef said...

add aku ko ade kan..
nnti bg aku phone no. ko aku nk pos adiah ko susah kang tade no. phone

Emy Omar said...

Tahniah

Farasela said...

hehehe...sayer pon dpt?malu laks!tp tahniah sbb menang!Rezeki baby...

ibu_umairah said...

taniah kak......memang rezeki baby....

atty's said...

ena..aku takyah email ha..ko tau kan address aku ..

congrats na..semoga murah rejeki lagi.

Nurulhuda Abu Bakar said...

ala tak sempat la nak g vote!!!!

messyremo said...

sume dapat adiah tu..hehe

kak,saya special sikitla..

saya org first undi akak tau..haha

sweetfiza said...

congrats ena...
akan ku email address ku itew yer...

miela77 said...

wah..patutla dapat high vote...tahniah...iela dapat pilihan juri...apa2 hal..kita menanggggg.....tahniah...

Ena Qaisya said...

P-na
p-na ade vote tak? kalo takde huhuhu takde rejki :P

posh
haha bungalow ek.. nnt aku poskan ek.. anyway aku dh tima add ko tu

tED|
tedi, yg ko nak rasie sgt add ko pesal tedi, bek ko bg, kalo idak ralat aku, dh la aku nak branak dh ni huhuhu

Lina
ko mmg Lina huhuhu.. mujur aku menang.. kalo kalah, aku salahkan ko ngan Huda ekekeke

neezareef
aku dah bg kat offline msj

emy omar
thanxxx

farasela
poyosss :P anyway thanx

ibu_umairah
thanxx... tercalon gak kan.. ade bg add?

atty
ko dh glemer dh atty, takyah kasi, posmen dh kenal ihiks

huda
huh' memang r dia ni huhuhu

messyremo
btol ke org pertama vote.. cuba tgk bebetol hehehe

sweetfiza
email fiza, jgn tak email ihiks

miela77
tahniah utk kita berdua hehehe

MaMaMiE said...

Salam ena, tahniahhh!! Akak dah email erk...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

tahniah

MAMADANISH78 said...

ena..hadiah untuk mamaD takde kew???uuhuhuhuuu...

ena..bukan main lagi dia mintak org punya alamat ye...nak anto adiah..
abis ena taknak ke adiah dari mamaD ni...undian terbanyak...
ena tak bg pun data kat email mamaD????tunggu jugak ni...
kang ada hadiah ena ni..mamaD yg bg kat anak yatim...wakakakaaka!!!!

cepat bg mamaD data ye....:)

Y@ZeD@ said...

congrats ler ekk menang.. rezeki baby tuh!!

saya baru jer nak vote.. tp dah ada pemenang ler fulak.. kekekek..
tp, klu sy vote pun takkan akk nk post adiah smpi obesi?? errkk, adiah leh request tak?? hahahha

okeh2, nxt time klu nk suh vote lagi, jgn lupa inform ekk..!! msti saya tak lupe tau.. hihiii

T.u.Y.a said...

yea yea..dapat hadiah jugak..yea yea..gedik tol Tuya..hehehe

[yAN!e][pUTraJAya] said...

yahoooooooooo

nama DINDA ada kat sini

kekkekkeke

ninie said...

ena, aku dah mail dah adres ako..hehehe... congrats ya... ape la tu adiah yg ko dapat...

MAMADANISH78 said...

ena...
meh amik award kat blog mamaD
pastu jgn lupa bgtau pengundi2 ina amik award diaorg sx tau..kat umah mamaD..:)

myle@my said...

ala..
kite terlepas laaa
da expiyed date ni...
aci lagi kew??
uwaaaaaa!!!
nakk gak laaa...
;D

zue @ annaleeya said...

ena... dah xpayed la tarikh tu.. blh ker klu aku email skang? aku nak gak adiah tu.. hu3.. muka x malu.. he3..