::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, July 17, 2009

Pesta Makan Doyan



Layan jek gambar2 di atas yeee..
Sonok tengok drang makan doyan banyak2...
Aku tak join sebab aku lebih selesa makan doyan kat umah...
Bukan pe.. kalo makan doyan kat opis, ade yang tak ske, bising plak satu opis tak ske bau doyan gpun huhuhu takut woo makan banyak2.. panas badan..
Kalo kat umah tu leh makan seulas dua jek then pastu minum air dalam pangsa doyan tu smula so tak la panas sangat badan kan..
Kandungan kali ni aku tak brani nak makan panas2..
Dulu tu aku makan jeruhalia pun dah terloncat2 baby ni dalam prot..
Tapi masa peknenkan Adik dulu, doyan WAJIB tiap2 ari2 kena ade kat umah..
Dah abis jek kena beli smula..
Pas je branakkan Adik..masa dalam pantang.. Taufufa kena ase tiap2 ari..
Sehari pulun 2bekas wehhh..tu pasai badan aku naik mendadak
mujur akhirnye aku amalkan diet dan ikat prot..tron la dalam 6..7kg huhuhu..
hmm patut r Adik tak besar2 kan sebab aku dah amik sume zat2 lemak dia kan muahahaha


post signature

14 luvbites:

<< s| tED| >> said...

ekekekkee.. same lah.. lebih best makan doyan kat umah.. sampai licin pun x pe.. ni makan ramai2 kat opis.. terbatas sket.. ha ha ha

sweetfiza said...

x berani gak mkn doyan..
sbb dulu2 pernah gugur ...
ntah la yer sbb bnyk mkn doyan ke atau mmg baby x sihat kot...
tp masa tu mmg bedal semacam doyan ni ...bukan seulas dua ...tp sebiji dua gitu sekali mkn...
so, skrg klu preggy je, jamah skit2 je ...

Farasela said...

Kak jgn mkn doyan...panas baby...sy ms ngandung x usik langsung doyan...pesta abis ye kat office akak tu...office sy dulu ada wat, tp kali nie xde lak...

neezareef said...

smlm kt sini pn ade pesta mkn duyan
aku pn x join bg la kt budak2 mkn..sian diorg

ninie said...

iskh jgn ena makan doyan byk2... kalo dah terliur jamah sket jek..sbb panaskan...nnti dah bersalin sok lps pantang boleh le tapi kena tunggu le musim doyannn..hehehehe

atty's said...

ko jgn mkn byk sgt na..

ct rahani said...

sy ms peknen dulu pun x berani nk mkn doyan byk2.. jamah setakat wat ilang kempunan.. hehehe..

my_name_is_omar said...

apsal gambar cm dar tingkap jer ni kak..

skodeng org makan doyan ye...rugi2

wifenavy said...

Kebetulan "Pesta makan doyan" Ena sama hari ngan "Kenduri Pulut & Doyan" kat opis kita la.. staf pejabat gi amik doyan kat dusun ayah dia...

wifenavy said...

Kebetulan Pesta Makan Doyan Ena sama hari ngan "Kenduri Pulut Doyan" kat opis kita la... Makan sepuas2nya.. 7 bakul doyan yang baru gugur dari dusun ayah staf..

Ena Qaisya said...

tED|
haaa tau takpe tedi.. wat plak molot sponyeh ngan doyan huhuhu malu wooo ekeke

sweetfiza
hehe patut r, mkn tak igt donia :P
akk makan seulas dua jek

farasela
akk mkn utk ilang kempunan jek..

neezareef
bg budak2 ek.. biar mak budak dok memblogging je ek hehehe

ninie
tu kena tunggu plak setahun lg ninie hehehe

atty
tak mkn byk atty sbb baby slalu bdangdut kalo panas hehehe

ct rahani
mmg ena jamah tp dua ari skali..aci gitew? ekekeke

omar
wakakaaka makan tau ni..syhhh senyap2 dh le

wifenavy
perghhh mesti ade yg siap tapau bawak balik umahkan

Mamamanja said...

wahhhh bestnya hehehe

PerantauSepi1306 said...

uisshhh beshnye makan doyan.. hmmm ni ghase nak pi kebun lagi nie... ekekekeke

POSH76 said...

happeningnyer makan deroyan...leh masuk TIBI ni..hehe