::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, July 13, 2009

Praktis Bowling

Malam sblom hubby aku lawan bowling ngan orang2 skolah dia, aku n anak banak teman dia p praktis men boling ngan sorang kawan dia
ikutkan aku tak larat tapi ku gagahi jua demi suami tercinta cheewaahhhh poyos ayat hahaha

disebabkan kawan dia melayu so biasala janji melayukan...
kata kul 8.30 tapi bile kita dah bertolak, baru sms kata dalam kul 9..
bile kiter dah stengah jam menunggu..dalam kul 9.45 malam baru dia sampai..
aduhaiiiiii bek dok umah camni....

sambil menantikan kawan hubby aku sampai, aku anak banak melantak mee maggi cup kat situ.
mahal gak dia charge dalam RM2.50 secup...
aku beli 5bungkus megi pun baru RM2.45 huh!!!

dalam pada tu baru aku tingat malam tu ade citer NUR KASIH...
Aduhaiii camne nih...

Phiewwwwww.... mujur ade TV kat pusat boling ni...
Mujur jugak dak yang jaga kaunter tu tengok cite yang sama, kalo idak sianla aku huhuhu

Aku yang ralik tengok TV..
Dah tak hirau dah anak2 aku maupun Abahnye buat ape ekekeke
Masa ni kawan hubby aku masih tak sampai lagi..

Oh ye! masih ingat tak wit syiling ni...
ekceli ni drang wat token..
token pe...

token untuk men boling versi dak2 kecik ni haa...
semangat Ibu dan Abah beli token sampai RM4 tapi anak2 aku tak tingin langsung men..
geram jek aku yang nak mennye huh!!!

Dah sekian lama menanti akhirnye kawan hubby aku sampai le...


gelagat drang membaling bola boling..
aku tak lama tengok drang, aku sambung smula tengok TV..
Sebab aku malas nak tengok, tinginnn bebeno nak mennye..

muka puas ati hubby aku yang membuat balingan yang cantek2 belaka..
moga esok baling cantek gak, jangan time ni jek cantek, esok hancussss :P

Adik dan Kakak yang puas bergalak

post signature

7 luvbites:

mama double A said...

nnt pas pantang lehla p men lak ye

messyremo said...

abes tu die menang tak time lwn dengan orang sekolah die?hehe

Ena Qaisya said...

mama dabel A
mmg nak men kaw2, nak balas dendam kepingin muahahah

messymero
mestila menang, kalo tak menang, membazir jek anak2 bini bg sokongan ekekek

neezareef said...

setia ko nunggu ek...seb baik ade cter nur kaseh...suke aku tgk citer nih..

weh mak yong x baik mkn maggie...dah stoppp

POSH76 said...

HB ko mesti champion ni...mesti ada bola sendirikkan..nanti mummy sudah selim aku mau tngk ko main plak..hehe...

Psst...mummy pegnant tak elok makan meggi tu...hihih

myle@my said...

hihii..
igtkan akak yg men...
kang meletop kat bowling centre tu...
xpasal2 lam surat banak nanti...
ade sejarah...
hahaha..
;D

Farasela said...

men boling lg?jealousnyer....kwn2 sayer x nk men boling..dah ajak dah...sedihnyer...family sy bz belaka....jom le kiter ramai2 men boling...huhuhu...