::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, July 29, 2009

Wit RM50 baru

Weh cantek tak? cantek tak?
Hubby aku kata aku jakun huhuhu
Memang aku jakun sebab unic ooooo wit dia..
Cam wit menan, wit monopoly.. camne aku tak jakun
Tapi aku ingat aku sowang je jakun, upanye ade member hubby pun jakun gak muahahaha
elehhh hubby aku tu, ntah2 bile dia kuarkan wit, dia dah jakun dulu bile wit tu kuar dari mesin ATM tu kan...
memula aku ingat nak simpan skeping tapi bila difikirkan smula, caitttt pasni mesti wit ni akan berleluasa dah so takyah frame kan la hehehe


post signature

8 luvbites:

Suki Cida said...

ush tak cun ar... macam duit tipu... hahaha tak mewah aku rasa kalau pegang...kih kih kih

masviona said...

tulah mmg cantik pun tp tuler dah leh trima kat mesin atm ke?????ada dulu pernah kuar note rm50 baru tp xleh lah trima kat mesin atm itu yg susah tuh

Farasela said...

senang dpt duit baru...sy & hubby nie x dpt2 lg...tp chinese new year ari tu, bos sy bg duit rm50 limited edition...pastu sy nie simpan le...kwn2 sy kt dah x leh pakai...xpe le, simpan jerk...nanti sy nk wat n3 pasal rm50 limited edition tu le...

<< s| tED| >> said...

aku lom jumpa lagi.. harap2 aku jumpa..

Ayen said...

Elleeehhh,tgk orglaa stakat duit gitu xde jakunnye.hehe..

ღ lie _nurulz ღ said...

wah,ni kalo balik msia ni nurul pun sama jakun gak..huhu
cantik le..
kalo kat sini note $10 hk mcm gitu..
rasa mcm pgg plastik je..

Ena Qaisya said...

sukicida
tak cun ek.. meh setiap wit RM50 ko yg baru, ko kasi aku meh :P

masviona
dulu takle tima tp skang dah le kot sebab sume wit gaji di Maybank dapat wit baru

Farasela
mak aiii... limited edition? dah cam keta plak bunyinye ihiks

tED|
lahaiii sian plak ko.. nak suh aku scan n print utk ko tak muahahaha

ima shhs said...

baru smlm boss aku kasi aku duit RM50 cenggitu...ok r boleh tahan gak lawonyer...(",)