::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, July 27, 2009

Baju2 baby

Aku kan banyak MC/coti kan so dikesempatan itu aku kemas la pape yang patut..
Ekceli aku dah lama selongkar baju2 kakak2 dia untuk bagi ke baby ni.. Ni baru nak lipat n berkemas2 hehehe

Hasil yang aku selongkar...
Banyak gak weh..ade lagi suku tapi aku dah malas tengok, takut rambang mata ekekeke poyo alasan walhal bukan beli ihiks...
Paling banyak sarung tangan dan kaki perghhhhhhhh memang tak perlu beli dah wehhh..
Save budget ekekeke

Ha ni baju2 pe org panggil ek..
Ekceli ni kazen aku dari US yg kasi masa Adik baby tapi masa tu Adik dah besar sket so tak pakai sangat la...

Paling ske yang ni sebab pinky dan yang ni jek aku beli, tu pun masa dolu2.. Adik masa tu dah tak muat tapi disebabkan aku minat nampak comei, tu aku bedal gak ihiks...

Nie pun baju2 kazen US aku yang kasi..
Disebabkan kazen aku tu punyai dua2 anak laki so deco baju nye pun cam laki la..
Ahhh bedal jek la ekekeke

Yang nie pun...

Dah tak perlu beli lagi kan..
Tapi aku ade beli la gak baju utk baby, cuma 3helai jek.. aci gitew ihiks...

Ok SIAPPP!!!!!!
Dah siap lipat pun..
Cuma takde almari lagi tapi aku ase kongsi almari kakak2nye jek sebab almari drang pun kalo dikemas2 bole sangat untuk baby kan hehehe (save bajetttt hehehe)


post signature


5 luvbites:

Farasela said...

Banyaknyer baju baby...ye le..x yah beli bebanyak...tp cam sy, utk 1 minggu pertama, pakaikan babybaju baru...sbb mak sy kt, x baik lak kalu xde yg baru tk dia...sbb dia org baru...sian gak dia...

ninie said...

saya pon cam tu ena, byk baju lama2 tapi belik gak la yang baru utk si kecil tu.... sian pulak kalo baju lama saja utk dia...

Lina said...

aku pun beli beberapa helai je yg baru... selebihnya bj lama qistina elok lg

Ena Qaisya said...

farasela
lahaiii baca komen farasela, sian plak kat bb aku kan.. takpela, sblom mletop ni, akk beli 3..4helai baju lg ek sob..sob..sob

ninie
cam kijam plak aku kan, bg bb pakai yg kakak2 dia punye.. nnt aku nak beli la yg baru uhuks

Lina
thanx Lina bg bb baju lawo2.. tp kalo kuar boy nnt, tak tau la aku nak pakaikan camne ekekeke

neezareef said...

romper n jumper mmg senang dipkai..cuma kdg nk tkr diapers tu klu siap ngn stoking tu leceh skit arr