::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, July 15, 2009

TAG ke-32

TAG kali ni aku dapat dr neeza, tu pun dia terpaksa kasi aku agar aku tak kecik ati lagi muahahaha... anyway thanx za..
Ok meh kiter jawab TAG kali ni...soklannya adalah.......

1)5 nama timangan anda.....
~ NA (haa.. nama ni kalo ade org pangey mmg aku ase cam manja n mesra gitew.. aku pun taktau nape ihiks...)
~ ENA (ni kompem r nama permanent aku kan...)
~ Chu/Chik Na (anak2 buah sedara hubby aku yang pangey)
~ Ibu (kompomla anak2 tersayang aku yang pangeykan)
~ 'Full name' (bg yg mengetahui nama penuh aku tu, haa tu dak skolah lama yg pangey)

2) 5 sifat/tabiat buruk.....
~ Cepat marah (tapi cepat sejuk jugak)
~ Pemalas (kalo rajin, kilat umah woooo)
~ Kuat makan (erk! dah kurang sbb nak badan slim ekeke)
~ Kuat tido (huhuhu tak dapek nak nolong wehhh)
~ Cakap lepas (sabo jela ek hehehe)

3) 5 makanan peberet
~ Ayam gorenggg (ckp cam Upin & Ipin tu ek ihiks)
~ Coklat
~ Eiskrim
~ Jeruk
~ Kek coklat

4) 5 subjek pelajaran paling suka....
aci tak soklan ni aku takmo jawab sebab dah lama aku tinggalkan zaman persekolahan..
yang aku leh nyatakan aku ske pelajaran katering tapi tak rajin masak pun kat umah ahaks...

5) 5 benda wajib lam purse....
~ Kad Pengenalan (tu WAJIB wooo)
~ Lesen Memandu (skang tak bape wajib sbb dah ade driver ekeke)
~ Kad bank/kredit (ade ke? eh ade..ade hehehe)
~ Wang besar dan kecik (tu mestila kan, kalo idak camne nak membeli wehhh)
~ member card (eh aku tgk cam sbijik jek ngan neeza ni)

6) 5 topik yang biasa di bual bersama pasangan/teman....
~ Gosip yg melanda ditempat keje ekekeke
~ tang anak2 aku
~ tang ketidakpuasan ati
~ tang diri aku
~ tang keadaan sekeliling
(malang sape yg jadi kawan aku muahahaha)

7) 5 MANGSA TAG
~
http://myqza.blogspot.com/
~
http://haizdar.blogspot.com/
~
http://messyremo.blogspot.com/
~
http://farasela.blogspot.com/
~ http://azlinamy.blogspot.com/

ok... saper yg kena tu, nasibla ek heheeh.. jgn tak buat tauuu

post signature

8 luvbites:

atty's said...

moning na..

neezareef said...

mekaseh wok jwb tag aku nih..
pasnie aku pastikan stp tag milik ko hahahahaa

Farasela said...

hahahaha...kene tag...nanti sy jwb...tunggu....

POSH76 said...

fuuh nasib baik dah kena...hihi

messyremo said...

kak ena..


saya ade jual ayam goreng...

2 singgit..haha

<< s| tED| >> said...

aku juga mangsanya.. ko memang kijam!!!

aku akan dengan gihi menjawabnye bile aku free.. :P

Lina said...

uikss kene gak ye lar nanti aku buat ek... mekasih sbb tag aku

Farasela said...

sy dah jwb tag nie tp tunggu sok yek dia published...scheduled...ari nie dah byk n3...hehehe....